Szerviz szolgáltatás

Az értékesített gépeket garanciaidőben és azon túl is figyelemmel kísérjük annak érdekében, hogy hosszú távon megbízhatóan működjenek. Szervizszolgáltatásunk keretében nem csak a karbantartási és javítási munkákat végezzük el, hanem gondoskodunk az alkatrészellátásról is. Esetleges helyszínen nem javítható hibák, vagy hosszabb alkatrész beszerzési idő esetén cseregépet biztosítunk, hogy Ügyfeleink zavartalanul folytathassák munkájukat. A gépek zavartalan üzemelése céljából érdemes karbantartási szerződést kötni, így kiküszöbölhetők a kellemetlen meglepetések. A szerződött gépeket havonta meglátogatjuk, így az esetleges kopásokat, alkatrész cseréket előre tudjuk jelezni és időben megszüntetni.

A gyakorlatban kétféle szerződésmódozatot alkalmazunk:

Példánydíjas karbantartási szerződés: Ebben a formában egy meghatározott példánydíjat fizet Ügyfelünk A/4 másolatonként. A díj tartalmazza a másolóval kapcsolatban felmerülő összes költséget ( festék, alkatrész, karbantartás, munkadíj ) kivéve a papírt és villamos energiát. Ennél a módozatnál pontosan figyelemmel kísérhetők a költségek, nincsenek váratlan kiadások. A példányszámokat havonta a karbantartások alkalmával leolvassuk és kiszámlázzuk a megfelelő díjat.

Általány díjas karbantartási szerződés: Ennél a típusnál van egy fix havidíj, mely tartalmazza a havi karbantartás díját ( kiszállással együtt ), valamint a javítások munkadíját. Nem tartalmazza a javítások kiszállási díját, sem az alkatrész és festék árát. Természetesen szerződött Ügyfeleink kedvezményes áron jutnak kellékhez, alkatrészhez. A konstrukció hátránya, hogy kevésbé kísérhetők figyelemmel a költségek, akadhatnak váratlan kiadások. Természetesen szerződéssel nem rendelkező, eseti bejelentés alapján szervizeltető  Ügyfeleinket is maradéktalanul kiszolgáljuk. Szerviz és másológép bérbeadási szolgáltatásunkat Győrön kívül Mosonmagyaróvár, Csorna, Kapuvár, Sopron, Pápa, Komárom, Tata, Tatabánya, Székesfehérvár és a környező településeken is biztosítjuk.