Másológép bérbeadás

A másoló, nyomtató gépek bérleti konstrukcióban történő használata sok váratlan és költséges meglepetéstől kíméli meg használóját. Nincs nagy összegű alkatrész és kellék számla, kiszállási és munkadíj. A nyomtatási/másolási mennyiség hirtelen változása sem okozhat gondot, hiszen típusmódosításra bár mikor van lehetőség. Nem fordulhat elő több hetes javítási kiesés, hiszen megfelelő alkatrész hiányában cseregépet biztosítunk. A példányszám nyomon követésével pontosan lehet tudni a költségek alakulását, így nem lehetnek kellemetlen meglepetések.

Kínálatunkban megtalálhatók színes és fekete-fehér berendezések különféle felszereltséggel és terhelhetőséggel.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a gépek folyamatosan kiváló minőségű nyomatokat állítsanak elő, segítve ezzel Ügyfeleink munkájának hatékonyságát.

A gépek bérleti, vagy példánydíja tartalmazza az üzemelés során felmerülő összes költséget ( festék, alkatrész, javítási, kiszállási és munkadíjak, kellékek, stb. ), kivéve a másolópapírt, de ennek biztosítására is van lehetőség.

Amit nyújtunk:Személyre szabott bérleti konstrukciók akár havidíj nélkül, kedvező példánydíjak, jól felszerelt gépek, korszerű géppark (színes, fekete-fehér gépek) gépek bérbeadása akár egy napra is.

Több gép bérlése esetén flottakedvezmény, hiba esetén azonnali szerviz, vagy cseregép biztosítása.

Használt és felújított KONICA MINOLTA  másológépek értékesítése.