Irodatechnikai kellék ellátás

Vállalkozásunk nem csak az általunk értékesített gépek kellékeit forgalmazza, hanem a magyar piacon előforduló, szinte minden nyomtatóhoz és másológéphez tudunk szállítani kellékanyagot. Kínálatunkban megtalálhatók az eredeti termékek mellett más gyártók által előállított (utángyártott) tonerek, dobegységek. Az után gyártott termékek rendszerint olcsóbbak, ami nem jelenti azt, hogy minőségük nem megfelelő. 100% garanciát vállalunk az általunk forgalmazott festékekre, legyen az eredeti, után gyártott, vagy akár töltött termék.

A kellékek kiszállítása ingyenes, postai csomagküldés esetén a postai díjat felszámítjuk. Rendszeres vásárlóink, szerződéses partnereink, illetve nagyobb tételű vásárlás esetén a postaköltséget elengedjük.

Az elhasznált nyomtató és másoló tonereket igény szerint megsemmisítés, vagy újrahasznosítás céljából elszállítjuk. Egyes nyomtató típusoknál az üres tonereket újrahasznosítás céljából megvásároljuk. Ennek menetéről, feltételeiről érdeklődjön.

Ha szeretne olcsón, de jó minőségben nyomtatni, kérjük küldje el nyomtatói, vagy a használt kellékek típusát és mi elkészítjük árajánlatunkat az Ön számára.

Forgalmazott nyomtatókellékeket a hamarosan induló web áruházunkban is megvásárolhatja.